Hechi Express concept

Het Hechi verhaal begint in 2014 met het welbekende Hechi World Kitchen concept, met vestigingen in Antwerpen, Zemst en Kontich, waarbij u kon genieten van een wereldkeuken all-inclusive.

Wij wilden onze passie voor heerlijke Aziatische gerechten verder zetten in kleinere locaties in het centrum van grote steden, in een vorm van food-on-the-go. 

In 2018 openden we onze eerste vestiging: Hechi Express Mechelen. Later zijn er nog twee nieuwe vestigingen bijgekomen in Antwerpen en Lier.

Met een frisse, moderne uitstraling, brengen we een alternatief aan de fastfood-concepten met dagverse sushi, poké bowls en bentoboxen, salades, alsook warme gerechten, snacks en noodlesoepen. Telkens willen we dezelfde ervaring bieden: snel, betaalbaar en vol van smaak. 

In al onze vestigingen kunt u de hele dag door kiezen voor sushi, hot food, salades en meer on-the-go of ter plaatse te consumeren. De vestigingen in Mechelen en Lier zijn dagelijks (behalve zondag) open van 11.00-20.00 uur. Onze vestiging in Antwerpen is open van 12.00-21.00 uur van maandag-zaterdag.